Trasbo Sandblæsning blev i 1995 etableret af Mikael Trasbo, som en underafdeling i et andet firma. Fokus var hovedsageligt på sandblæsning hos lokale.  I 2001 blev Trasbo Sandblæsning et selvstændigt firma og siden da, er det gået stærkt.

Vores målsætning var, at blive de bedste og et af de førende firmaer på Sjælland indenfor sandblæsning. I starten var vi et mindre sandblæsningsfirma – deraf navnet. I dag er vi et af landets førende firmaer inden for vores ekspertise område – alt i afrensning. Vi kan nu tilbyde lavaafrensning, tørisblæsning, højtryksspuling, fugefræsning osv.

I 2011 måtte Mikael opgive roret på grund af sygdom og har overgivet styringen til Tommy Pedersen. Mikael er ikke længere i firmaet.

Vi er stolte af at have nogle af Danmarks eneste robotløsninger.

Vi arbejder hele tiden på at dygtiggøre os, således at vi kan tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Vi ønsker at levere den bedste afrensningsmetode til den mest fornuftige pris. Det kan betyde, at vi må vælge forskellige metoder på samme sag. Et mål hos Trasbo Sandblæsning er, at tilpasse vores maskiner og værktøj, så de kan yde det ekstra eller tilpasse sig den specifikke opgave.

Ud over kvalitet arbejder vi hele tiden på at tilgodese arbejdsmiljøet. Det er vigtigt, at skåne vores medarbejdere mest muligt i det hårde fysisk krævende arbejde. Derfor involverer vores arbejdsmetoder mere og mere robotter end normal ”håndkraft”.

Har du spørgsmål eller kan du ikke finde det du søger her på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid åbne og imødekomne for projekter.